Výstavy

17.10.2015 19:24

Máme za sebou dvě moc úspěšné výstavy. Návrat do výstavního kruhu jsem vzala ve velkém a na dvě klubovky přihlásila všechny psy. První byla 5.9. KV v Pardubicích a posuzovala zde paní Mlada Svobodová. Sid ve třídě otevřené dostal VD, což je pro nás úspěch- dostal pochavlu za krásný pohyb :o) Suki ve třídě vítězů získala V1, CAC a největším překvapením byla naše malá Vinki. O tři dny jí utekla třída štěňat, takže musela do dorostu. V kruhu se sešly tři trikolorky a Vinki z nich byla nejmladší, nejmenší a nejmíň chlupatá. Byla jsem zvědavá, jak se bude vystavovat. Musím říct, že jsem byla mile překvapená, protože Vinki stála jako profík, ouška krásně vpřed, nožky srovnané a v pohybu si krásně vykračovala. Díky tomu všemu získala naše první VN1 a později i titul best puppy!

Další víkend 12.9. jsme si zajeli na KV do Chropyně, kde posuzovala polská rozhodčí Anna Dzidt. Sid ve třídě otevřené dostal D. Suki získala ve třídě vítězů svůj další res.CAC a Vinki nastoupila do nejobsazenější třídy výstavy- v dorostu bylo nahlášeno 5 fen. Opět stála jako přikovaná a nakonec dostala VN1. Tím to však neskončilo. Počkali jsme na konec výstavy a šli jsme běhat o nejlepší dorost s kraťandou i dlouhosrstkou. Vinki předvedla svůj výborný pohyb a ukázala roztomilý ksichtík a byl z toho další best puppy!

Budu doufat, že jí tato úspěšnost zůstane i nadále :o) Fotky z výstavy v Pardubicích jsem přidala do fotogalerií psů a moc za ně děkuji Lucce Kučerové.